Ramazan 1444 - 2023

Mart 23, 2023



Uzun zaman sonra yine, yeniden heyecanların ve sevinçlerin en güzeli Ramazan vesilesi ile muhabbet ve tebessüm ile esselâmu aleyküm ve rahmetullâhi ve berekâtuhû.

"Zaman, insanı hep ölüme doğru götürürken, Ramazan gelir, diriliş ayı başlar." diyor Sezai Karakoç Samanyolunda Ziyafet kitabında.

Peygamber Efendimiz (sav)'in "ümmetimin ayı" dediği, kalplerimizin baharı Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı Kadir gecesinin içinde olduğu, cehennem ateşine ve dünyanın kötülüklerine karşı kalkan olan orucun tutulduğu, iftarın ardından teravih namazı nimetiyle daha da güzelleşen, duaların kabul edilip günahların bağışlandığı, bir farzın yetmiş farza denk geldiği, cennet kapılarının açıldığı, bereket ayı, rahmet ayı, mağfiret ayı, ibadet ayı, sabır ayı, yardımlaşma ayı, gönlümüzün nuru Ramazan'a kavuşturan Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Önce kendi nefsim için, heyecanımı ve gayretimi diri tutabilmek için, sonra da belki tek bir kişi dahi bana eşlik eder ya da görüp "Allah razı olsun" der diye hazırladığım sayfaları paylaşıyorum. Ticari amaçlar dışında dilediğiniz gibi çıktı alıp kullanabilir, dostlarınıza hediye edebilirsiniz. İndirirken sorun yaşarsanız mail ya da instagram üzerinden mesaj atabilirsiniz. Dualarınızın arasına beni de katmayı unutmayın, sevgiler.

Buradan pdf olarak indirebilirsiniz: Ramazan 1444 - 2023








You Might Also Like

0 yorum